Depozitul de haine second hand RetroFit are numerosi clienti multumiti, care se intorc regulat, care si-au legat destinul afacerilor proprii cu produsele noastre si caroara le dedicam in totalitate cel mai bun serviciu.

Situat in Targoviste, relativ aproape de mari centre urbane (Bucuresti, Ploiesti, Pitesti) si oferind un ajutor logistic , sutem perfect pozitionati pentru un serviciu facil, o colaborare durabila si transparenta pentrut intreaga zona de sud si centrala a tarii.

Asa cum bine stim, calitatea marfii este principalul obiectiv al oricarui mic intreprinzator. Va invitam la Targoviste din cele patru zari si suntem convinsi ca nu veti fi dezamagiti.

Incercand sa eliminam de la sursa problemele, ne-am asigurat ca imbracamintea si incaltamintea pe care o importam este de cea mai buna calitate. Avem un singur sortiment de mafa: Marfa Foarte Buna!

Sortimente de produse

Adulti- Mix barbati /femei Cuprinde un amestec de bluze, tricouri, camasi maneca scurta, pantaloni scurti, bermude, pantaloni trei sferturi, fuste, rochii, pantaloni subtiri, treninguri, etc.

Adulti- mix barbati/femei, cuprinde geci, pulovere, tricouri maneca lunga grosute, costume, sacouri, geci piele, sosete groase,caciuli, blanuri,hanorace groase, treninguri, etc

Selectie de pantaloni stofa barbati/femei, blugi, pantaloni moderni, in general pt sezon rece.

Copii- hainutele de copii sunt de calitate extraordinara, sortimentate pe sezoane: toamna /iarna sau vara/ primavara, mix baietei si fetite.

Bebelusi- haine pt cei mai mici pina intr-un an, an si jumatate.

Amestec vara/iarna, imperecheat si pt toate varstele. Include adidasi, pantofi, bocanci, etc.

In business-plan-ul RetroFit sunt incluse pierderi si ne asiguram ca ele exista in contabilitatea noastra ci nu in buzunarul clientilor nostrii!