Ne-am nascut in 2010 si este o afacere de familie, condusa de o echipa mica si dedicata in a oferi un serviciu onest si transparent. Ne-am lansat pe piata de distributie avind in urma experienta acumulata ca administartori de buotiqe-uri SH.

Cunoastem bine urcusurile si coborisurile unei afaceri cu haine second hand, stim ce este important pt clientii nostrii si incercam sa-i ferim de neajunsurile intampinate de noi insine.

In momentul de fata nu mai detinem magazine second hand si toata energia si experienta acumulta este canalizata in reteaua de distributie, spre micii intreprinzatori care sunt in linia intai a retail-ului, spre business-uri care cresc , care tintesc spre mai bine. Va asteptam!

Selectie furnizori

Selectie furnizori

Retro Fit desface spre vanzare haine second hand doar din Olanda. Motivul este ca acestea sunt de o calitate superioara cu marimi bune si in principal  nu sunt demodate. Firma noastra colaboreaza numai cu furnizori autorizati din zone foarte bune si afluente.

Colectare produse

Colectare produse

Imbracamintea second hand Olanda este colectata la sursa prin diferite metode: Door To Door, colecta caritabila etc. Sunt trecute printr-un proces de dezinfectie riguros apoi sunt sortate.

Control calitativ

Control calitativ

Ajunse in depozitul second hand RetroFit, sortimentele de haine si incaltaminte sunt controlate calitativ prin sondaj dar si de catre clienti in momentul vanzarii. Astfel va ferim de pierderi si pe noi de o reputatie proasta.

Categorii produse

Categorii produse

Articolele de imbracaminte si incaltaminte sunt prezentate la vanzare in asa fel incat sa poata asigura necesarul de marfa in functie de sezon( vara/ primavara, toamna /iarna), varsta( adulti si copii), articole casa( lenjeriii, perne, perdele,etc).Marfa este de foarte buna calitate, cu valoare adugata sporita si risc minim pentru busines-ul dvs.