Clientii ne intreaba frecvent despre produsele noastre, firma si logistica. Pentru usurinta am constituit o lista prin care vom incerca sa lamurim o parte din ele. In timp vom incerca sa extindem aceasta lista de intrebari si raspunsuri in functie de nevoile dvs.

Care este cantitatea minima?

Nu avem o cantitatea minima pe care sa o impunem. Suntem de principul ca  oricine poate sa ne fie client si o comada mica azi reprezinta o posibila colaborare pe termen foarte lung, o cantitate considerabil mai mare pe viitor.

Cum ne puteti ajuta cu transportul?

Prin colaboarea cu cativa cuurieri importanti putem asigura distributie nationala a produselor in timp real. Pt  cazuri  individuale vom pune la dispozitie mijloace de transport proprii si in functie de cantitate se va  alege solutie de transport optima.

Care este modalitatea de plata?

Plata este facuta integral la receptia marfii daca o ridicati din depozitul nostru din Targoviste sau prin ramburs atunci cand ajunde la dvs. prin curier.  Comenzi speciale , produse atipice, etc. se vor discuta/negocia in functie de caz.

Aveti haine sortate?

Marfa este Sortata pe sezon, articole individuale si calitate: Mix Adulti Vara /Primavara, Toamna/ Iarna, Pantaloni Trening, Tricouri, Fuste, Rochii, Geci, etc, aproximativ 70 de sortimente si multe vin in doua categorii de calitate Crema(Extra) si Calitatea I.

Avem magazin la distanta mare si dorim sa cumparam?

Este important pentru cantitati mai mari sa veniti initial sa discutam, sa vedeti marfa , astfel incat sa puteti fi 100% siguri de seriozitatea si dedicatia noastra. Pentru cantitati mai mici exista CURIER RAPID.

Cand putem vizita?

Puteti veni la depozit in orice zi si la orice ora. Suntem constienti ca aveti de administrat magazine si orele de program ale acestora sunt in general similare pt toata lumea. De aceea noi va asteptam 7 zile din 7 cu o mica atentionare telefonica in prelabil.

Disponibilitate stocuri
Sezon Vara / Primavara
Sezon Toamna / Iarna
Pantaloni lungi
Copii / bebelusi
Incaltaminte
Ai o alta intrebare pentru noi?

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Locatie depozit